Agen Alor Setar, Kedah

45519670_181991086070861_3868647635313229824_o.jpg

Mula kenal Tasneem masa sedang preggy Uwais. Masa tu abang ngah baru 2 tahun.

Abang ngah ni lain macam sikit, tantrum dia sampai tahap berguling atas lantai. Mana-mana tempat pun dia tak peduli. Janji boleh lepas tantrum dia.

Suatu hari, Ummiema ternampak Atikah Rahman (Founder LMG) post tentang Tasneem. Sebelum tu ada juga baca daripada status orang lain.

Ada balm hijau, untuk calming. Terus rasa nak cuba. Deal punya deal terus beli satu box, masa tu ada dapat box cantik terlajak.

Kemudian timbul rasa nak join agen, sebab Tasneem ni produk natural dan muslim. Ada peluang nak sebarkan kebaikan dengan orang yang sedang mencari macam Ummiema dulu.

Sampai sekarang masih guna lagi Tasneem ni. Sudah jadi Produk Satu Famili.

79184051_442327353370565_5848892055740219392_o.jpg

Kawasan Kuala Kedah dan Alor Setar boleh COD.

Kawasan lain kita pos sampai depan pintu.

Nak skodeng produk boleh tengok :

Facebook Page : Balm Naturel Ummie

Instagram : Tasneem Naturel Alor Setar

Nak info dan tips boleh join channel ni :

https://t.me/joinchat/AAAAAE_twSUiAQqIPs0imA

Nak berkawan dengan Ummiema?
Jom kita friend.
Facebook : Roimah Idris

 

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Mencari ejen kami di kawasan anda? Klik sini :

βœ… Agen Seri Kembangan

βœ… Agen Keningau, Sabah

βœ… Agen Labuan

βœ… Agen Melaka

 

Leave a Reply