Agen Tasneem di Padang Serai, Kedah

Assalamualaikum warahmatullah.


Saya merupakan salah seorang pengedar sah produk bayi berasaskan Essential Oil iaitu Tasneem Naturel di kawasan Padang Serai, Kedah.

Nama saya Nur Syifaa Nadzirah Bt Md Saad, berusia 31 tahun, berasal dari Sungai Bakap, Pulau Pinang dan mempunyai 2 orang cahaya mata perempuan.

Pertama kali saya kenal dengan Tasneem ketika saya melahirkan anak yang kedua. Pada waktu itu, anak saya berusia 8 bulan dan berhadapan dengan masalah susah nak tidur malam. Saya bekerja dan ini agak menyukarkan saya sebab bila kurang tidur, saya akan letih apabila di pejabat.

Balm pertama yang saya cuba adalah Balm Sleep Time untuk membantu anak mudah lena dan bangun dalam mood yang ceria. Alhamdulillah balm ini serasi dengan anak saya.

Produk Tasneem ni bukan sahaja dapat membantu ibu yang mempunyai masalah anak tidur, malah ia juga dapat menangani masalah kembung perut bayi, masalah kulit sensitif, eczema, tantrum, demam dan selsema anak.

Apa yang menarik tentang produk yang saya tawarkan adalah ianya sangat dikenali dengan keunikan tersendiri dalam membantu ibu-ibu menyelesaikan masalah-masalah utama berkaitan bayi dan anak-anak kecil.

Produk Tasneem Naturel adalah berasaskan Minyak Pati Tumbuhan yang telah di dilute dengan nisbah yang sesuai dan sedia digunakan tanpa risau.

InsyaAllah produk kami adalah natural dan tanpa bahan kimia yang memudaratkan. Setiap produk yang kami ada sudah pun diiktiraf dan mendapat kelulusan KKM.

Sekiranya berminat untuk mendapatkan Produk Tasneem Naturel, boleh hubungi saya seperti berikut :

Page : www.facebook.com/ibusyifa

Nombor : www.wasap.my/6017480741

Leave a Reply

Open chat