Bermula Dengan Dropship Barang Bayi

Beberapa tahun lepas, selepas mendapat anak sulung, minat mendalam terhadap pendidikan awal kanak-kanak mendorong saya banyak membaca, meneliti perkembangan anak lalu melihat-lihat education tools yang sesuai sehingga membawa saya kepada jualan langsung produk pendidikan awal kanak-kanak. Lepas satu, satu produk saya cuba jual.

Awalnya memang sukar kerana saya langsung tiada asas dalam berniaga. Ilmu berniaga memang zero. Namun saya redah juga, nekad dengan berkongsi manfaat yang saya dan anak melalui bahan-bahan tersebut. Semuanya tidak bertahan lama kecuali menjual buku kanak-kanak. Mungkin di sinilah kelebihan yang Allah lorongkan. Bertemu dengan tim yang sangat positif dan menyokong menyebabkan saya terus bersama dengan Team LIN (Little Ilmy Networking) yang diasaskan oleh Kak Eina Tholhah.

Penghujung 2017, Kak Eina mengajak saya menjadi sebahagian daripada Team Naajiihin yang mula menjual produk balm bayi dari Tasneem Naturel. Ia sangat menarik kerana bagaikan bidang baru bagi saya. Selama ini saya hanya bertumpu kepada dunia buku dan kini memasuki niche baru iaitu barangan bayi.

Namun, saya sangat bersyukur menjadi sebahagian dari keluarga Tasneem Naturel. Meskipun saya ada turun naik semangatnya dalam bisnes ini, namun saya nekad mengorak langkah perubahan untuk come back pada tahun ini. Allah Ar-Razzaq pasti ada sesuatu mahu tunjukkan kepada saya :

Mac – New Leader

mac aina.jpg

Sebelumnya,

Januari – Effective Agent

jan eff agent.jpg

Februari – New Senior Agent

SA february.jpg

Subhanallah!

Selepas ini road map yang dilakar harap menjadi kenyataan!

road map.png

*** Boleh hubungi saya untuk dapatkan balm dan produk lain dari Tasneem Naturel.

Saya boleh COD di Telok Mas, Duyong, Ayer Molek, Umbai, Pulai, Serkam, Alai, Semabok dan kawasan sekitar di Melaka Tengah.***

 

Team FitrahInspirasee yang sangat positif

 

Bulan Mac 2019 ini merupakan bulan pertama kami bergerak bersama-sama dan Alhamdulillah 3 orang mencapai Effective Agent. Tahniah Hidayah, Wani dan Sakinah! Semoga April meningkatkan jualan masing-masing dan dapat capai ke tahap New Senior Agent / Effective Senior Agent. Besarkan lagi tim anda!

Boleh hubungi mereka untuk beli produk Tasneem Naturel jika berada di kawasan anda.

hidayah mac

www.wasap.my/60122241211/Tasneem-balm

 

sakinah mac

www.wasap.my/60172361427/Tasneem-balm

wani mac.png

 www.wasap.my/60199342909/Tasneem-balm

 

Tasneem Naturel Support

 

Kami sangat beruntung kerana mendapat sentuhan langsung dari founder, Master dan Leader sendiri serta banyak kelas online  dan offline yang dijalankan. Antara kelas yang pernah dijalankan :

offline

fb live.jpg

visual

personal branding

closing

Berminat menjadi ejen kami?

 

Untung bagi 1 balm mencapai RM12 sebiji.

Jika mampu menjual 10 balm sahaja sebulan, anda sudah untung sehingga RM120. Belum termasuk bonus yang diberi oleh Pihak HQ Tasneem Naturel. Hubungi saya di sini.

Saya menunggu dengan senang hati.

Jumpa lagi.

Aina Dayana Hilmi

Leader #FitrahInspiraseeTeam

Tasneem Naturel.

Terima kasih kerana memberi maklum balas :)

shares