Pendaftaran Agen Tasneem Naturel dibuka

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Setelah berbulan web baru ini beroperasi, ummi baru perasan belum perkenalkan diri 😉 Nama diberi Aina Dayana binti Hilmi. Ummi berasal dari Melaka dan kini menjadi suri rumah yang bekerja dari rumah.

Aina's Family.jpg

Ummi minat membaca, menulis dan beraktiviti dengan anak. Selalu cabar diri untuk reading challenge peribadi. Setiap tahun pasti buat. Sebab itu kadang-kadang ummi tumpahkan ulasan buku dalam blog supaya orang lain pun dapat manfaatnya. Mudah-mudahan.

Beraktiviti dengan anak-anak pun seronok dan ummi akan rancang awal supaya dapat sediakan bahan secukupnya. Maklumlah anak-anak kecil lagi. Ada juga yang sudah bersekolah.

Ok, ummi juga minat berniaga. Sekarang ummi tumpukan kepada jualan atas talian sahaja terutama buku kanak-kanak dan produk dari Tasneem Naturel. Kali ini ummi nak cerita tentang Tasneem Naturel.

Mengenali Tasneem Naturel

Tasneem Naturel Logo.jpg

Mula-mula dulu, ummi baca dahulu kandungan Tasneem balm. Sebab ia bermula dengan 4 jenis balm di awalnya iaitu Calm Time, Sleep Time, CF-rub dan Tummy Time (kemudian bertukar nama kepada T-rub). Kandungannya daripada minyak pati tumbuhan (atau famous dengan nama essential oil atau EO kan?).

Tasneem balm 2017.jpg

Tasnem Naturel Balm pada awal 2017 – 2018

 

Tambahan pula ia mengkhusus kepada empat masalah utama yang biasa anak kecil hadapi dan bonus, ia boleh terus di sapu pada anak dan wangi! Sebabnya ummi hadapi masalah selama ini bila ada produk yang boleh sapu di hidung dan dada, mesti terasa lebih sesak nafas sebab bau yang menyengat. Huhu.

fungsi balm.jpg
Set lengkap 5 balm pada 1 April 2018

 

Produk Tasnem Naturel

Produk Tasneem Naturel.jpeg

Memang niche Tasneem Naturel ialah barangan untuk bayi namun kini ia telah mula melebarkan sayapnya kepada produk untuk seisi keluarga. Yalah, bukan baby je nak pakai bahan natural, mak ayah pun nak berTasneem juga 😉

Bermula 1 April 2018, Tasneem menambah 1 lagi jenis balm iaitu balm Skeenz. Kemudian produk Tasneem Naturel berkembang dengan :

1) Mandian Body Wash (CF-rub dan Sleep Time)

2) Roll on (CF-rub dan Sleep Time)

3) Blend oil T-rub dan Calm

Blend Oil Set.jpg

4) Hand Sanitizer

hand sanitizer

5) Sleep Pillow Mist

Sleep Pillow Mist Tasneem Naturel

6) Baby Spa Set (essential kit for baby) yang mengandungi Mandian Head To Toe, Massage Oil dan Lotion.

BSS 2.jpg

7) Terbaru dilancarkan pada 25 April 2019 Family Set Natural Soap yang mengandungi 4 butir sabun. 2 sabun khas untuk ibu (untuk cucian muka dan scrub badan). 1 sabun khas untuk ayah dan 1 sabun untuk bayi dan anak.

new released.jpg

Insya Allah, produk Tasneem akan lebih meluas meliputi wangian (perfume) dan sebagainya nanti. Jadi, jangan ragu lagi untuk memilih produk kami kerana bahan asas yang natural, bebas paraben, tiada SLS dan SLE serta sesuai untuk seisi keluarga.

Jom jadi Agen Tasneem Naturel

Andalah yang kami cari! Kenapa perlu pilih Tasneem Naturel?

+ Produknya berasaskan bahan natural

+ Produknya mudah dijual (setiap tahun ada 500k bayi dilahirkan. Maka bayangkan betapa luasnya prospek anda!)

+ Bahan marketing disediakan

+ Pasaran luas kerana niche produk adalah untuk bayi dan anak kecil serta seisi keluarga

+ Disediakan group coaching online dan offline

+ TAK perlu simpan stok. Klik-klik di sistem sahaja

+ Bonus 10% – 50% setiap bulan dengan keRAJINan anda

+ Untung sehingga RM12 bagi sebiji balm

+ HQ akan uruskan pengeposan, kita hanya promosi dan submit pesanan

+ Group yang positif!

Berminat? Cepat-cepat klik link ini :

http://www.tasneemnaturel.com/daftar/002223 

Sebelum HQ tutup tarikh pendaftaran dengan harga RM59.00 ini pada 30 April 2019. REBUT PELUANG bagi menjana pendapatan anda hari ini! Dengan bayaran ini anda layak menerima kit member seperti berikut (kit member dan percuma salah 1 balm di bawah. Secara rawak. Bergantung kepada stok ya) :

Jumpa lagi 🙂

Ummi Aina.

Founder of #FitrahInspiraseeTeam.

Terima kasih kerana memberi maklum balas :)

shares